Értesítjük a Kedves Érdeklődőket, hogy dolgozóink, családjaink, Poroszló település lakossága, s nem utolsó sorban Látogatóink biztonsága érdekében a kialakult, vendégforgalom bonyolítására, vendégek fogadására teljességgel alkalmatlan helyzetben a Tisza-tavi Ökocentrum és a 3D Mozi is bezár a látogatók előtt. Ezzel hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy ez a rendkívüli állapot minél rövidebb ideig tartson, majd megoldódjon.
Reméljük, hogy látogatóközpontunk miharabb újra kinyithat, melyről természetesen értesítéssel leszünk
Természetesen a megvásárolt jegyek árát megtérítjük!
Megértésüket köszönjük
Amennyiben kérdése van kérjük hívja a 06/36 - 553 -033-as telefonszámot!


Mozijegy vásárlás:

A Tisza - tavi Ökocentrum főbejáratánál lévő pénztárnál, naponta 10:00 órától 15:00 óráig. ( A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges)
Az előadások kezdete előtt félórával a Tisza - tavi Ökocentrum 
főbejáratánál lévő pénztárnál. ( A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges)
Az űrlap kitöltésének segítségével (A vetítés kezdete előtt legalább 48 órával).Kérjük valós e-mail címet, adatokat adjon meg!
Online jegyvásárlás a vetítést megelőző 2 munkanapig lehetséges!

* Az alábbi lehetőségek megjelölésével jelezheti számunkra, ha megrendelése időpontjában az ön által megjelölt sorba már minden jegyünk elfogyott, abban az esetben az ön számára a lentebbi sorok is megfelelőek lehetnek. 

PL : Ha a jegyvásárlásnál a 4.-5.-sort választja ki, de a 3.-sor és a 2.-sor lehetőséget  is megjelöli abban az esetben jelzi, hogy ha a 4.-5. sorban lévő helyek már elfogytak akkor önnek a 3. és a 2. sorban lévő helyek is megfelelőek!

Jegyárak:

 1.-2. sor: 1000 Ft
3. sor: 1400 Ft
4.-5. sor: 1500 Ft