Jegyvásárlási feltételek!


- 18 év felett a moziba védettségi igazolvány ill. EESZT applikáció+ arcképes igazolvány felmutatásával lehet helyet foglalni.

- 18 év alatti fiatalok - védettségi igazolvány nélkül - felnőtt kísérővel mozizhatnak.

- A 16-18 éves korosztály felügyelet nélkül is jöhet a moziba, ha rendelkezik védettségi igazolvánnyal.A moziteremben a maszk viselése nem kötelező.

Az elővételben megvásárolt jegyek árának visszatérítésére nincs lehetőség abban az esetben, ha a jegy tulajdonosa az Ökocentrumba való belépéskor nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal vagy EESZT applikációval+ arcképes igazolvánnyal!!!


Megértésüket köszönjük
Amennyiben kérdése van kérjük hívja a 06/36 - 553 -033-as telefonszámot!


Mozijegy vásárlás:

A Tisza - tavi Ökocentrum főbejáratánál lévő pénztárnál, a pénztár nyitvatartási idejében. ( A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges)
Az előadások kezdete előtt félórával a Tisza - tavi Ökocentrum 
főbejáratánál lévő pénztárnál. ( A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges)
Az űrlap kitöltésének segítségével (A vetítés kezdete előtt legalább 48 órával).Kérjük valós e-mail címet, adatokat adjon meg!
Online jegyvásárlás a vetítést megelőző 2 munkanapig lehetséges!

* Az alábbi lehetőségek megjelölésével jelezheti számunkra, ha megrendelése időpontjában az ön által megjelölt sorba már minden jegyünk elfogyott, abban az esetben az ön számára a lentebbi sorok is megfelelőek lehetnek. 

PL : Ha a jegyvásárlásnál a 4.-5.-sort választja ki, de a 3.-sor és a 2.-sor lehetőséget  is megjelöli abban az esetben jelzi, hogy ha a 4.-5. sorban lévő helyek már elfogytak akkor önnek a 3. és a 2. sorban lévő helyek is megfelelőek!

Jegyárak:

 1.-2. sor: 1000 Ft
3. sor: 1400 Ft
4.-5. sor: 1500 Ft